Realisering av Lofot-drømmen

Realisering av Lofot-drømmen

Det er mange som har en fjern drøm om å eie sin egen rorbu eller kanskje en vanlig hytte i Lofoten, og med tanke på det landskapet som venter på menneskene der ute i havgapet er det ingenting å si på akkurat det!

Lofoten er ikke en drøm, dog, det er virkelighet! Vi har tidligere skrevet mangt og mye om dette øyriket, og det beste av alt er at det ikke er så altfor dyrt å kjøpe seg leilighet eller hytte her ute. Det krever bare litt planlegging og vips så er man i mål med lengselen man har hatt i så mange år.

Eier du en bolig nå som du kanskje har betalt ned på i mange år? Husk at du da har sjansen til å refinansiere lånet og at du dermed kan frigi litt ekstra penger. Disse pengene kan du kanskje bruke til å investere i en hytte og du har dermed to eiendommer som du kan hygge deg med. I helgene og feriene kan du kose deg i Lofoten mens hverdagen kan tilbringes i din vanlige bolig. Men én ting har vi lyst til å si: når du først har vært i Lofoten er det vanskelig å dra derifra. Tro oss, vi har prøvd!

Vi kan kanskje få lov til å anbefale vakre Henningsvær? Eller kanskje Kabelvåg kan friste? Hva med Lofotens hovedstad, Svolvær. Plassene utover øyriket ligger som perler på en snor utover havgapet og den ene plassen er mer fantastisk enn den andre. Det er rett og slett bare å velge hvor langt man ønsker å dra – og deretter bare gjøre det!

Drømmer er til for å realiseres og hvis du vil det sterkt nok har selvsagt også du muligheten til å bli en lofoting – vi trenger nemlig absolutt alle som vi kan få!

Velkommen skal du være – enten det er på ferie eller permanent.


Comments are closed.