Har du båt?

Har du båt?

Går det an å bo i Lofoten og ikke ha båt? Tja, det går vel an men det er vel kanskje mer vanlig enn uvanlig å eie en båt, og hvis du går med en slik drøm må vi bare be deg innstendig om å gå til anskaffelse med én gang – du har mange gode opplevelser i vente – det kan vi love deg!

Det beste med båtlivet er at det ikke er så veldig kostbart og du kan få deg veldig flotte båter til rundt 100.000 kroner og nedover. Det er et faktum. For en Yamarin 5010 koster det knapt 110.000 kroner på Finn.no og da ar du en virkelig flott båt som du kan ta med familien på tur i. Trenger du hjelp til finansiering eller egenkapital finnes det flust av muligheter for det, så det er egentlig bare å velge og vrake.

Vi refererte til Finn.no tidligere her i dette lille stykket og det er virkelig en flott portal å benytte seg av hvis man skal gå til innkjøp av en båt. Her kan man med største letthet sortere mellom båttyper, prisklasser, størrelse på båt, størrelse på moter, hvor i landet man ønsker å kjøpe og enda mer til. Dette betyr at din båt faktisk befinner seg bare kort unna deg, og det er derfor bare å sette i gang og begynne leteaksjonen. Når du har satt de kriteriene du ønsker for ditt kjøp vil du få opp en liste med treff over tilgjengelige båter. Er det ingen av dem som er aktuelle kan du opprettte et abonnement, og da betyr at du vil bli varslet på mail hver gang en ny båt som matcher kriteriene dine dukker opp til salgs.

Ikke gå glipp av noen fantastiske opplevelser på havet, for det å være til sjøs og hygge seg eller fiske sin egen mat er veldig morsomt!


Comments are closed.