Endelig litt godvær!

Endelig litt godvær!

Det er endelig fredag og det betyr at Nord-Norge er klar for en ny og deilig helg i fantastisk natur, og det kanskje beste av alt: det er nydelig vær og det skal bare bli bedre utover helgen! Dette har vi ikke hatt for mye av så langt i år, så det er nok uten tvil en held del nordlendinger, tromsværinger og finnmarkinger som kommer til å nyte denne helgen i fulle drag – og gudene skal vite at det er vel fortjent!

Havet ligger blikkstille i store deler av landsdelen nå på morgenkvisten og som sagt tegner det til å bli en alldeles nydelig helg! Det kommer nok til å bli gått mange turer i fjellet, mange griller som blir funnet fram og sannsynligvis noen kalde og gode øl som vil bli nytt rundt omkring – og da kan man vel offisielt si at våren for alvor har kommet.

En annen ting som vi garantert kommer til å se mye av i de nærmeste dagene er båtlivet. Vi garanterer at skjærgården kommer til å bli overbefolket av større og mindre båter, og her vil det nok gå med både reker og hvitvin – bortsett fra for skipperen da! Det er nydelige forhold her nordpå nå, og når været i tillegg viser seg fra sin beste side har vi rett og slett ingenting å klage på. Det er bare å nyte dagene mens de er her, for vi vet aldri når det snur – noe vi også har god erfaring med.

Hvis du kjenner at det rykker i sjøbeina og kunne tenke deg å kjøpe en båt, så er dette tidspunktet å gjøre det på. Følg linken og finn flere forskjellige tilbydere av lån som kan hjelpe deg med denne lille utfordringen. Det meldes sågar om en flott sommer, så det er viktig å være tidlig ute og ha disse tingene på plass.

Vi ønsker alle over hele landet en nydelig helg, og velkommen til Lofoten!


Comments are closed.