Det er i nord det vil skje…

Det er i nord det vil skje…

Det er økonomiske nedgangstider i Norge, men an begynner nå å se lyset i enden av tunellen. Her om dagen fikk man oppløftende tall som viser at ting er i ferd med å snu, men det er ingen tvil om at Vestlandet spesielt har fått seg en kraft trøkk i løpet av de siste årene.

Fremtiden til den norske økonomien er kanskje ikke i fare, men at vi vil få det så godt fremover som vi har hatt det tidligere spørs vel. Vi er nødt til å gjøre oss mer uavhengig av oljen slik at vi som samfunn får flere økonomiske bein å stå på. I den forbindelse vil nordområdene bli veldig viktige fremover, så at det vil utvikle seg store muligheter her er det ingen tvil om.

Landsdelen trenger også kreative skapersjeler som kan utnytte alt det særegne som Nord Norge har å by på, og det er ikke så rent lite. Har du muligheter eller kapital, eller kanskje ønsker å refinansiere for å frigjøre penger, så applauderer vi alle sammen som bor her akkurat dét. Vi trenger ildsjeler som ønsker å skape noe, med det så tenker vi både på engasjement, verdier og arbeidsplasser. Verden og Norge vil stoppe opp hvis man ikke er villige til å forsøke å utforske de mulighetene som finnes. Og muligheter finnes det nok av her nordpå – det gjelder bare å se dem og gripe dem, for det er nettopp dét det handler om.

Turismen er i stor vekst, vi har en fantastisk natur både til havs og til lands, vi har helt unike råvarer… ja mulighetene er som sagt endeløse, og for de kreative sjelene er det bare å raske til seg og komme i gang. Husk at det arktiske er noe som slår til over hele verden, og hvis man har de riktige ideene kan mye være gjort – da er det bare gjennomføringsevnen som gjenstår.


Comments are closed.