Bo i Lofoten!

Bo i Lofoten!

Det er noen ting man nesten bare er nødt til å gjøre her i livet, og én av disse tingene er å ‘oppleve’ Lofoten. Selv om dette begrepet er noe utslitt er det like fullt mye sannhet i det, men det er allikevel mange som drar dette videre til nye høyder.

Hvis du i utgangspunktet er interessert i Lofoten og alt hva området innebærer kan vi nesten garantere at du vil elske det du kommer til å oppleve, for sånn er det bare. Man blir nærmest forelsket når man får se hva de forskjellige små plassene har å by på, og når til og med byer som Svolvær byr på enorm sjarm så er det nesten ikke grenser for hvordan følelsene kan herje med en stakkar.

Det er mange, og da mener vi mange, som virkelig har blitt nesegrus betatt av området og som har gått så langt som å skaffe seg et bolig lån og flyttet direkte til Lofoten! Det er helt sant!

Det er også eksempler på folk som har solgt alt de eier og har i storbyen for å flytte ut hit. Kanskje er det for å slippe unna byens kjas og mas? Kanskje er det for å leve livet litt i slow-motion? Kanskje er det for å oppleve naturen og alt været? Det kan natrligvis være svært mange årsaker til at folk velger å gjøre som du gjør, men én ting skal du i hvert fall være sikker på: vi tar i mot deg med åpne armer!

Det er ikke bare nordmenn som ønsker å komme seg ut til Lofoten, men også en rekke utlendinger som på ferie kanskje har oppdaget den helt spesielle atmosfæren som råder her. Les for eksempel denne artikkelen i Lofotposten hvor ekteparet Daniel og Louise Nacach, som til daglig bor i København, som leter etter et småbruk i Lofoten som gjør at de kan oppfylle den store drømmen sin. Slike historier finnes det flust av og det er virkelig moro at det blir slik. Tilstrømmingen fra flere kulturer og steder rundt om i verden fører til et rikt og spennende liv i distriktet, og som sagt: hvis du er en av dem som drømmer om dette så er det bare å sette i gang med realiseringen.

Vi venter på deg.


Comments are closed.