Arranger i Svolvær

Arranger i Svolvær

Eier du en kanskje en bedrift eller jobber med å arrangere en happening for en bedrift? Å ha det sosialt sammen med de du jobber med og avholde seminarer eller konferanser er en viktig del av arbeidet, og det er utrolig koselig å møtes i nye omgivelser.

Det er ikke bestandig lett å vite hvor man skal arrangere slike ting, men mange liker å være litt spenstige i valgene sine og da har vi ett forslag til deg: prøv Svolvær! Svolvær er som de selv sier den minste storbyen i Norge, og de har kanskje litt rett i det? Det er i alle fall en helt unik plass, og man har ikke opplevd alt hva livet har å by på før man har vært der. Det er eksotisk, det er spennende og det er morsomt – og folkene der er utrolig trivelige.

Byen har erfaring med store arrangementer, så akkurat dét skal du ikke tenke så mye over, og blant annet ble Nordisk Meierikongress arrangert der i 2013. Denne kongressen avholdes bare hvert tredje år, og deles mellom landene Norge, Sverige, Finland og Danmark. Det er derfor litt av en fjær i hatten å få arrangementet nordover, og sist gang det var i Norge var det Stavanger som var hovedsete for møtet. Ikke spesielt meieri-aktig, spør du oss, men det får være en annen diskusjon.

Svolvær gode spisesteder å by på samt suverene hoteller hvor slike arrangementer kan avholdes. Det vi da tenker spesielt på er Thon Hotell som ligger helt ved kaikanten og som er et pent hotell med herlig beliggenhet. På kveldstid er det fullt mulig å fukte strupen på de forskjellige vannhullene i byen, så her kan man derfor ha det både faglig og sosialt. Det er enkelt og greit bare å booke plass med det samme, og tenke på hvilke fritidsaktiviteter som kan tilbys. En tur til Djevelporten anbefales i alle fall eller kanskje en Rib-safari ut på storhavet! Det er bare å velge og vrake!


Comments are closed.